De therapie-praktijk

Indeling therapie

Praktijk voor haptotherapie Henriette ZengersDe eerste sessie bestaat uit alleen een gesprek. Daarin komt de reden van uw komst aan de orde. Verder wordt er naar uw geschiedenis gevraagd en uw huidige situatie. In de twee of drie hierop volgende sessies wordt uw verhaal verder uitgewerkt. Hierbij wordt niet alleen gepraat maar gebruiken we ook aanraking en houding om uw verhaal te verduidelijken. Deze sessies zijn ook bedoeld om kennis te maken met haptotherapie en de mogelijkheden daarvan. Na deze inleidende behandelingen bekijken we samen of haptotherapie is wat u verwachtte en nodig heeft. In de volgende behandelingen wordt steeds gewerkt aan de problematiek waar u op dat moment mee komt in het licht van uw vraag.

Betaling

Elk consult wordt ter plekke betaald. De prijs voor therapie is € 90,-, zwangerschapsbegeleiding is € 75,-. U krijgt elke keer een rekening die u op kunt sturen naar uw ziektekosten verzekering, als uw verzekering vergoedt (zie www.haptotherapeuten-vvh.nl).

Afspraken maken

Er wordt per keer een afspraak gemaakt. Als u verhinderd bent, bel dan even om af te zeggen en een nieuwe afspraak te maken. Afzeggen minstens 24 uur van tevoren. Komt u niet op een gemaakte afspraak of zegt u minder dan 24 uur van te voren af dan wordt afspraak in rekening gebracht. Telefoon praktijk: 0570 608334.

Bereikbaarheid

Ik ben bereikbaar op het praktijknummer (0570-608334). Bij afwezigheid of wanneer ik aan het werk ben staat het opnameapparaat altijd aan. Als u inspreekt, bel ik zo snel mogelijk terug.